Wij zijn als de bliksem op zoek naar jou!

NAB is één van de belangrijkste spelers op de markt van aarding en bliksembeveiliging in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk installateurs, bouwbedrijven, industrie en eindgebruikers. NAB opereert zowel landelijk als over de grens vanuit onze vestigingen in Barendrecht, Oosterwolde (frl.) en Tilburg.

Voor onze vestiging in Oosterwolde zijn wij op zoek naar een fulltime: Werkvoorbereider (m/v)

Inhoud van de functie

Als werkvoorbereider ga je werken in een informeel, klein maar zeer gedreven team.
Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van de werkzaamheden die onze monteurs en inspecteurs uit gaan voeren. Denk hierbij aan het regelen van benodigde materialen, monteursbonnen en informatie zoals werktekeningen, opdrachten en contactgegevens.
Je zorgt voor de planning van de monteurs en inspecteurs voor diverse projecten en hebt hierover dagelijks contact met monteurs en opdrachtgevers.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Minimaal een afgeronde MBO+ opleiding; of niveau
  • Beschikbaar voor 40 uur per week
  • Communicatief sterk, aangezien je veelvuldig telefonisch contact hebt met zowel klanten als monteurs/inspecteurs;
  • Enthousiast, gedreven en proactief; de planning is jouw verantwoordelijkheid en je doet er dan ook alles aan om te zorgen dat het klopt en iedereen tevreden is;
  • Een alleskunner; je bent in staat alle ballen in de lucht te houden en kunt werken onder tijdsdruk;
  • Dienstverlenend; het mag vanzelfsprekend zijn dat de klant centraal staat, maar dat je ook de monteurs/inspecteurs tevreden en gemotiveerd weet te krijgen. Je bent dan ook in staat om je empathisch, dienstverlenend maar ook commercieel op te stellen.
  • Flexibel inzetbaar; mocht het een even wat minder drukke periode zijn in “jouw winkel” dan ben jij bereid andere afdelingen, waar het op dat moment drukker is, te ondersteunen.

Wij bieden

Een zelfstandige, verantwoordelijke, afwisselende functie in een fijne informele organisatie met leuke collega’s. Op de vestiging Oosterwolde werk je met 2 medewerkers op kantoor en een aantal inspecteurs / monteurs die je meestal elke dag wel even ziet of hoort. Ook met andere vestigingen heb je regelmatig contact. We zijn een leuk team waarin hard gewerkt wordt, maar waar zeker ook tijd is voor gezelligheid.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Dan zien wij heel graag jouw sollicitatie en motivatie tegemoet. Deze kun je sturen naar info@nab-bliksembeveiliging.nl of solliciteer direct via het formulier.

solliciteren